Met ontelbare bochten zijn we door de Dolomieten gereden. Sella Ronda was prachtig. Daar willen we echt in de winter nog eens naar toe. Wat zijn de bergen hier indrukwekkend. Je voelt je heel klein. Onderweg in Ortisei gestopt. Staat bekend om houtsnijwerk. Ook onze kerststal komt hier vandaan. Nu in Chiusa aan de Brenner. Camping zo waar met zwembad. Lekker, want hier in het dal is het 31 grd. Nu aan het zwembad met uitzicht op het kasteel van Chiusa. Chuisa is een heel leuk oud stadje. Bijzonder is dat je boven je hoofd de Brenner autobahn ziet.

Volgende ochtend een lekkere wandeling. Vanmorgen eerst een koffie (doppio en cappuccino) in het dorp en toen naar het klooster gelopen boven op de berg. Om 11:30 opgebroken en richting de Brenner. We besluiten in Oostenrijk de kleine weg te nemen. Scheelt een vignet, maar is bovenal veel leuker.

Camping Gamp: N 46.640990 E 11.573287

CamperContact
Park4Night