Cortina d’Ampezzo

Uiteindelijk doorgereden tot Cortina d’Ampezzo in de Dolomieten. Jammer dat de lucht grijs was, anders was de rit door de Dolomieten veel mooier geweest en hadden we meer van de karakteristieke bergtoppen gezien. We hopen echt dat het weer morgen mee zit, want we willen nog wel heel graag hier wandelen. (Onze sokken zijn weer schoon en bijna droog 😀) Vanaf de CP naar het centrum gewandeld. Wat een verschil met Slovenië, Gucci, Dior, Louis Vuitton, noem maar op, je kunt je geld hier wel kwijt. Ook aan eten en drinken. De terrassen van wijnbars en restaurants zitten vol. Wij kunnen het ook niet laten, het zag er te lekker uit…

De volgende dag verder door de Dolomieten. Onderweg gestopt en met de gondel omhoog naar Refugio Lagazuoi op 2752 m. Het weer is helemaal opgeklaard.

CP parkeerplaats: N 46.536888 E 12.136138

CamperContact
Park4Night