Weer plek voor de nacht gevonden. Hier blijven we twee nachten, zodat we morgen een stuk van de Soška trail kunnen lopen. Drukke campings hier, en dat al in juni.

Vandaag een stuk van de Soška Pot (Soška trail) gelopen. Vanmorgen om 9:30 de bus gepakt in Bovec, om ons bij de Mala Korita Soča (kleine kloof in de Soča rivier) te laten droppen. De Soška trail is een wandeling van 25 km van de bron van de Soča rivier tot de camping. Wij hebben daarvan 12 km gelopen. Onderweg de Velika Korita Soča (grote kloof) gezien, waar de rivier zich tussen de rotsblokken door perst. Heel indrukwekkend. De trail is een prachtig pad langs de rivier. Diverse bounty-strandjes, maar het water heeft geen bounty-temperatuur. De Soča is de schoonste revier van Europa (neem lege waterflessen mee, want onderweg kan je ze wel vullen, was het advies). Kraakhelder water waarin grote forellen zwemmen. (Sinds vanavond in het restaurant een minder) Om drie uur met een ontzettend goed gevoel terug bij de camper. Bij het restaurant even twee koude groene flesjes gehaald om bij de camper leeg te drinken. Inmiddels begint het in de verte wat te rommelen. Gisteravond ook wat druppen gehad. Morgen weer een stukje verder naar het noorden.

Camping Liza: N 46.332622 E 13.574249

CamperContact
Park4Night