Doel was Tolmin en dan een echte camping ivm douche. Omdat we al een beetje laat zijn om op en camping aan te komen (Tolmin is toeristisch), onderweg toch maar afgebogen naar Cerkno. Camping plek hadden we gehoord van een Nederlands stel die we op de camperplek in Idrija spraken. Beide 83 (!), kleine camper van bijna 25 jaar. Hij is bioloog en was altijd voorzitter van de Nederlandse vlinder vereniging. Je komt onderweg altijd wel weer leuke mensen tegen. De camping is een kleine plek bij een schuur. Plek voor stuk of 6 campers. Nieuwe camping met prima sanitair en lekkere douche. Er staat nog een Duits stel met caravan(netje). Knap hoe zij hier gekomen zijn. Lekker smal en stijl weggetje. Nu lezen en zitten. s Avonds toch nog even weer wandelen. Naar kruis op de heuvel met mooi uitzicht. Onder het kruis een bunker stelsel van net voor de tweede wereld oorlog toen het nog Italiaans grondgebied was.

Camping Camp Zalaze: N 46.131969 E 13.969044

Park4Night