Velika Planina

Besloten om nog even naar het noorden af te buigen. Ljubjana kan later nog wel. De Velika Planina moet een mooi wandelgebied zijn. Soort camping gevonden aan het eind van het dal. Lijkt meer op een scouting/schoolkamp. Is verder niets te doen en ook weinig voorzieningen. Maar maakt niet uit. Lekker rustig aan doen nu en boek lezen. Morgen wandelen. Het is zo’n 27 grd en warm. Onderweg nog kersen en abrikozen gescoord.

18:00 nog even op verkenning. Blijkt er op een paar minuten een prachtig meertje te zijn. Bron van de rivier.
19:00 schoolkamp is toch niet helemaal leeg. Er zijn een stuk of 20 jongeren gebracht en de muziek is inmiddels aan…

De volgende dat naar Velika Planina. Een hoogvlakte op 1500 m met het oudste, nog in gebruik, herders dorp.

CP Pri Juriju: N 46.326571 E 14.587471

CamperContact
Park4Night