Kleine klusjes

Ook al is de camper nog bijna nieuw, er moet natuurlijk wel geklust worden. In de bagageruimte onder het bed een 50 cm ledstrip geplaatst. Het was een klus om 12 V te vinden. Eerst de voeding maar van de waterpomp gehaald. Die zat dichtbij. Later zag ik onder het keukenblok een loze leiding liggen. Dat bleek 12 V van de verlichtingsgroep te zijn. Ik had eerst een ledstrip met touch schakelaar. Dat bleek niet handig. De schakelaar zat te diep weg. Zeker vanuit de auto kon je er bijna niet bij. Dus de ledstrip vervangen door een exemplaar zonder eigen schakelaar en hotel schakelaars geplaatst vlak bij de achterdeur en binnen. Heel handig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *