Nieuwe camper!

Het is zo ver. Vandaag de nieuwe camper gehaald. Een 2020 Benimar Benivan 140UP, gekocht bij Camper Gallery in Apeldoorn. We hebben nu een aantal jaren steeds een camper gehuurd. Eerst twee maal een half-integraal en vorig jaar een 6.40 Adria buscamper. De buscamper is toch wel een stukje makkelijker te rijden en parkeren. We besloten voor een 6.00 m dwarsslaper te gaan. Ik ben 1.92 en dat zou net moeten passen. Helemaal als er geen zijramen bij het bed zitten. Op internet flink wat research gedaan. Verschillende merken bekeken. In Apeldoorn stond een Benimar Benivan. Een voor ons volledig onbekend merk. Qua leeftijd, kilometers, kleur en prijs stond het ons wel aan. Die is het dus geworden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *