Flinke rit gemaakt en net voor 12 aangekomen bij het Iseo-meer. Hier blijven we een aantal dagen.
Vanmiddag even wat gefietst op zoek naar een supermarkt. Het is zondag dus niet alles open. Henk had er op google maps een gevonden in een volgend stadje. Na buiten adem in de eerste versnelling op die plek aangekomen te zijn bleek de winkel niet meer te bestaan😫. E-bike komt op deze manier wel dichterbij.🤣
Omgedraaid en door gefietst naar Iseo. Een enorme drukte daar vanwege een event op het water deze ochtend. Heerlijke ijscoupe genomen. In Iseo staan ook Astrid (sportvriendin van Lucienne) en haar man Richard. Ook hiermee een “meet-and-greet”. Geborreld en aansluitend lekker met hun sushi gegeten. De zon ging onder achter de bergen en in het donker weer terug naar de camping. Tussen borrel en diner nog wat eten gekocht voor morgen, daarvoor gingen we vanmiddag op pad immers. Morgen de wandelschoenen aan..

Camping: N 45.676216, E 10.07600