Santa Maria del Taro

Vanmorgen uitgezwaaid door Veronie en Helgi. Nog even de vuilwatertank geleegd en de schoon watertank helemaal gevuld en op pad. Doel is Bobbio, wat al een mooi stuk naar het zuiden en richting Lucca is.

Bobbio is bekend (?) van de gebochelde brug. Met lunchtijd aangekomen dus tijd voor een lekkere insalata.

Omdat we nog vroeg waren, nog een stuk doorgereden. We willen richting zuid oost, maar helaas lopen de wegen net niet in die richting. Dus een kleine weg gekozen. Echt een prachtige route door de heuvels. Zelfs nog 1450 m bereikt met fantastische uitzichten. Erg rustig en gelukkig weinig tegenliggers. We hebben een navigatie geleend van een collega (Garmin camper 780) waarin je de lengte/hoogte/breedte van de camper instelt. Navigatie houdt daar dan rekening mee, zodat je minder kans hebt om vast te komen zitten op een smal weggetje. \nWe overnachten vannacht op een CP (camper plek), parkeerplaats, bij een dorpje.

Camping: N 44.432255 E 9.493218