Deiva Marina

Vandaag op naar Cinque Terre. Een tocht van een paar honderd km. Onderweg nog eenstemmige file in de andere richting. Een gebouw stond in brand waardoor de snelweg aan de andere kant afgesloten was. Een uur vertraging volgens Tom Tom. Wij dus gelukkig geen probleem. In Genua gestopt om een Decathlon te bezoeken. Snel drogende handdoeken gekocht omdat de kids geen handdoeken mee genomen hadden. Ook twee grote gekocht als strandlaken. Heel fraai. Ook makkelijk voor T en V straks met hun vakantie. \nMooi op tijd aangekomen bij de camping. Ontzettend klein plekje. Luifel kan maar een stukje uit en tenten pal voor de camper. Op zich prima. Ook uitstekend sanitair. s Middags nog naar het strand geweest in Deiva Marina. Vanaf de camping rijdt regelmatig een shuttle bus naar het dorp. Een dikke 5 min met de bus.

Idee om een strandstoel en parasol te huren, maar dat moest 40 kosten. Dan maar niet. Achteraf was het ook prima uit te houden. Ik wel rood aan een kant ( niet gedraaid en niet goed ingesmeerd) maar ja.
Koelde s avonds lekker af, dus prima geslapen.

CP parkeerplaats: N 44.2264919 E 9.550541