Vandaag Maurits en Veronie ophalen van Malpensa. Ruim een uur rijden en ze komen pas om 15:30 aan. Alle tijd dus. Om een uur of 11 vertrokken na ontbijt en koffie. We besluiten om iets om te rijden en via de noordelijke kant van het Orta meer naar Lago Maggiore te rijden. Lago Maggiore is weer een heel ander meer. Erg mondain. Stresa zag er prachtig uit, dus we besloten om de camper buiten Stresa neer te zetten en op de fiets terug. Mooie boulevard. Op een beach club lekker een av cocktail gehad met een happy hour plankje met lekkere dingen. Toen toch maar weer verder. Op Malpensa een parkeerplaats vlak voor de deur opgereden en camper lekker ruim neer gezet. Toen we binnen waren zagen we het toestel net landen.
Leuk dat M en V er nu zijn. Gezellig. Klein uurtje naar het zuiden gereden naar camping Tisino in Pavia. Om 18 uur hadden we onze plek ingericht. Lekker gegeten. M en L op de fiets even naar een supermarkt om anti-mug te halen. Die zitten hier wel. V en ik de afwas.
Kids nu lekker nog even in het zwembad.

Morgenvroeg verder naar Cinque Terre.

CP parkeerplaats: N 45.19306 E 9.1513