Vanmorgen om 5:45 wakker. We hadden de wekker op 6 gezet, maar blijkbaar daardoor wat onrustig geslapen en vroeg wakker. Het weer is helemaal opgeklaard. Nog wel wat wolken en verder blauw. Wat een stilte!
Flink wat foto’s gemaakt en ook de drone eindelijk de lucht in gekregen. Waarschijnlijk en de compas calibratie nodig en accu te koud. Deze een tijd bij de kachel gehad en toen ging het prima.
Bij de lift cabine zag ik een stopcontact en daar de accu’s opgeladen. Een paar mooie shots gemaakt. Ontbijt, koffie en thee. In het tijdslot van half tien zijn we weer vertrokken. In Fiesch nog gestopt. Wellicht gaan we hier morgen weer naar toe om dan omhoog te gaan en de Jungfrau en Aletsch gletsjer van de andere kant te bekijken. Nu de camping in Brig. Net op de fiets het dorp in geweest en wat gedronken. Ook de outdoor winkels even langs. Leuk T shirt erbij. Naar de Coop en de koelkast weer lekker vol.

CP parkeerplaats: N 46.3167 E 7.98333