Sinsheim

Ook nu weer rond 8 al op pad. Op naar Graach ad Mosel. Eerst nog een laatste broodje uit NL en weg.

In Graach de camperplek snel gevonden.

Fietsen eraf en naar Bernkastel. Een 3 km fietsen langs de Mosel. Daar heerlijk gewandeld. Eerst naar een klein kapelletje en daarna naar de Burcht op de heuvel. Een flinke klim. Een alcohol vrije Weizen op het terras.

Het is nog geen 14 uur. We besluiten om terug te gaan en dan nog naar Sinsheim te rijden. Eerst langs de andere kant van de Mosel weer terug naar de camperplek en dan definitief beslissen.

We breken weer op. Kabel weer oprollen en weg. Niets betaald, want ook niet geslapen. Het was een erg grote camperplek. Mooi aan de Mosel, maar wel camper aan camper.

Voor 1800 uur al in Sinsheim. Grote parkeerplaats bij het museum met langs een rand plek voor campers. Heel bijzonder. Geslapen onder de neus van de Tupolev. Allemaal vliegtuigen om ons heen. S avonds nog twee andere campers achter gebleven. Een Engels gezin met 2 kleine kinderen en een Tsjechisch busje met man en 2 kinderen. Even in de hal van het museum naar de wc, dan hoeft dat niet in de camper.

S avonds uit eten in Sinsheim. Anders zouden we de hele avond op het parkeerterrein zijn. Op fiets naar het centrum en Duitse kost gegeten.

CP parkeerplaats: N 49.25387 E 8.87357