Aangekomen in Velbert. Om 11 al bericht dat de camper gehaald kon worden. Naar Rijssen en uitleg gehad over alle zaken in en om de camper. Om 15:00 uur alles in gepakt en op weg. \nNog niet bij Jasmin Garden of ik realiseerde me dat ik de portemonnee en rijbewijs vergeten was. Thomas gebeld en getracht te draaien op de inrit van Jasmin Garden. Terug naar de rotonde bij onze wijk en daar stond Thomas al. En rondje rotonde met open raam, zodat Thomas de portemonnee naar binnen kon gooien. Ook weer geregeld. Nu echt op pad.

Rijdt wel heel anders dan een auto. Groot, langzaam optrekken en vooral veel gerammel. Morgenvroeg maar wat meer handdoeken in de kastjes stoppen. Op de slechte Italiaanse wegen komt het anders niet goed. Verder gaat het prima. Rijdt wel lekker. Hoog en relaxt.

Wel heel erg druk onderweg. Met name voor het Ruhrgebied file. Verderop zag het er niet beter uit. We moesten ons plan dus bijstellen. Koblenz of Cochem zouden we niet halen. Dus nu in Velbert. Ook geen probleem. Met een camper maakt het tenslotte niets uit. We hebben niets gepland en niets geboekt. Enige planning is om 17 juli twee personen op Malpensa op te pikken…

Na het eten, groente prutje bij de camper, naar Langenberg gefietst. Bijzonder mooie route van 8 km door het bos en over mooie fietspaden. Berg af, dus lekker makkelijk. In Langenberg een ijscoupe en toen terug. Wat eerst berg af was, nu dus berg op.  Dat viel niet mee. Van 110 over een heuveltje van 260 naar de camper op 200. Flink in het zweet.

Nu nog even een Rose (van Camper Averesch) en dan straks slapen. Inmiddels een 7 tal andere campers erbij gekomen hier.

CP parkeerplaats: N 51.3401 E 7.04155